EKSKLUZIVE/ “Kevin dhe Ndregjoni i paskan mirë letrat dreqin…”, bisedat kriminale të bandës së drejtorëve , si skualifikoheshin kot kompanitë që të fitonte V.A.S sipas SPAK

“Kevin dhe Ndregjoni i paskan mirë letrat dreqin…”, bisedat kriminale të bandës së drejtorëve , … Continue reading EKSKLUZIVE/ “Kevin dhe Ndregjoni i paskan mirë letrat dreqin…”, bisedat kriminale të bandës së drejtorëve , si skualifikoheshin kot kompanitë që të fitonte V.A.S sipas SPAK