Gazeta Jonë vijon sondazhet e saj me lexuesit pas konfirmimit të emrit të disa kandidaturave për zgjedhjet lokale të majit në vendin tonë.

SONDAZHI i radhës lidhet me garën për Lezhen ku përballë janë Pashk Gjoni nga PD dhe Pjerin Ndreu i PS.

VOTO PER LEZHEN

Kush e fiton Lezhe?

View Results

Loading ... Loading ...

VOTO PER MIRDITEN

Kush e fiton Mirditën?

View Results

Loading ... Loading ...

VOTO PER KUKESIN

Kush e fiton Kukësin?

View Results

Loading ... Loading ...

VOTONI PER HASIN

Kush e fiton Hasin?

View Results

Loading ... Loading ...

JEPNI MENDIMIN TUAJ PËR TROPOJËN

Kush e fiton Tropojën?

  • Rexhë Byberi PS (51%, 2,907 Votes)
  • Besnik Dushaj PD (49%, 2,801 Votes)

Total Voters: 5,708

Loading ... Loading ...

VOTONI PËR FUSHË ARRËZIN

Kush e fiton Fushë Arrëzin?

View Results

Loading ... Loading ...

VOTONI PËR PUKËN

Kush e fiton Pukën?

View Results

Loading ... Loading ...

JEPNI MENDIMIN TUAJ PËR VAUN E DEJËS

Kush e fiton Vaun e Dejës?

View Results

Loading ... Loading ...

VOTO PËR SHKODRËN

Kush e fiton Shkodrën?

View Results

Loading ... Loading ...

VOTO PËR TIRANËN

Kush i fiton zgjedhjet ne Tirane?

View Results

Loading ... Loading ...

VOTO PËR ELBASANIN

Kush e fiton Elbasanin?

View Results

Loading ... Loading ...