SPAK zbulon se i përfshirë në skandalin me Arben Ahmetaj është dhe bosi i ” Frigo Food ” Sokol Meqemeja , manovra që kreu për Zoton

SPAK zbulon se i përfshirë në skandalin me Arben Ahmetaj është dhe bosi i ” … Continue reading SPAK zbulon se i përfshirë në skandalin me Arben Ahmetaj është dhe bosi i ” Frigo Food ” Sokol Meqemeja , manovra që kreu për Zoton