Martohet Bruno Cela ! Kosto kolosale, luksi në maksimum! Pamjet nga dasma e djalit të biznesmenit që gllabëroi portin e Vlorës

Biznesmenët Tom Doshi dhe Geront Çela kanë martuar fëmijët e tyre sëfundmi duke organizuar një nga dasma më të shtrenjta ndonjëherë në Shqipëri ku luksi ishte gjithandej, kurse përllogaritet të jenë harxhuar shuma kolosale vetëm për lule duke e kthyer hollin e hotelit luksoz në Tiranë në një kopësht përrallor.

Martohet Bruno Cela ! Kosto kolosale, luksi në maksimum! Pamjet nga dasma e djalit të biznesmenit që gllabëroi portin e Vlorës
Martohet Bruno Cela ! Kosto kolosale, luksi në maksimum! Pamjet nga dasma e djalit të biznesmenit që gllabëroi portin e Vlorës

Paraja është hedhur lumë për martesën e Bruno Çelës me vajzën e Tom Doshit, Brianën, me të ftuar VIP dhe shuma kolosale të harxhuara vetëm për organizimin.

I gjithë tavani i hollit të hotelit është i veshur me lule natyrale krahas dyerve, tavolinave, etj, kurse në sfond shihen pianist dhe violinist që kënaqin të ftuarit.

Por, kur është Bruno Çela dhe babai i tij biznesmen, Geront Çela?

Bruno është djali i pronarit të Brunesit, Geront Çela me prejardhje nga Vlora. I riu u dërgua nga PSD e vjehrrit të tij, Tom Doshi në këshillin bashkiak të Tiranës dhe tani do të marrë vendime për kryeqytetasit.

Martohet Bruno Cela ! Kosto kolosale, luksi në maksimum! Pamjet nga dasma e djalit të biznesmenit që gllabëroi portin e Vlorës
Martohet Bruno Cela ! Kosto kolosale, luksi në maksimum! Pamjet nga dasma e djalit të biznesmenit që gllabëroi portin e Vlorës

Biznesmeni Geront Çela ka qenë një emër i papërfolur në lidhje me afera me parë pasi merrej me “punët e veta” dhe kishte sukses me biznesin e tij, por gjithçka ndryshoi kur u gllabërua porti i Vlorës dhe tani aty po ndërtohen kulla dhe apartamente luksoze.

Duket se Bruno do të trashëgojë partinë e vjehrrit dhe miliardat e babait, të cilat në një pjesë të mirë duket se burojnë pikërisht për gllabërimit të portit të Vlorës dhe ndërtimit të kullave aty.

” Vlora Marina “, vidhet porti i Vlores , ngjashëm me Durrësin: Si oligarkët Samir Mane dhe Geront Çela po blejnë heshtjen e mediave dhe politikanëve

Bruno Cela dasma IN ENGLISH

Two businessmen Tom Doshi and Geront Çela have married their children recently, organizing one of the most expensive weddings ever in Albania where luxury was everywhere, and it is estimated that colossal sums were spent just for flowers, turning the lobby of the luxury hotel in Tirana into a garden. fabulous.

Money has been wasted on Bruno Çela’s wedding with Tom Doshi’s daughter, Briana, with VIP guests and colossal sums spent just for the organization.

The entire ceiling of the hotel lobby is covered with natural flowers next to the doors, tables, etc., while in the background you can see a pianist and a violinist entertaining the guests.

But when is Bruno Çela and his businessman father, Geront Çela?

Bruno is the son of the owner of Brunesi, Geront Çela, originally from Vlora. The young man was sent by his father-in-law’s PSD, Tom Doshi, to the municipal council of Tirana and will now make decisions for the capital’s citizens.

The businessman Geront Çela was an unspoken name in relation to affairs before as he was dealing with his “own business” and was successful with his business, but everything changed when the port of Vlora was swallowed up and now luxury towers and apartments are being built there.

It seems that Bruno will inherit his father-in-law’s party and his father’s billions, which in good part seem to originate precisely from devouring the port of Vlora and building towers there.

Bruno Cela dasma