Disa zyrtarë të Bashkisë së Tiranës kanë përfunduar në prangat e policisë me urdhër të SPAK.

Gazeta Jonë mëson se SPAK ka lëshuar 9 urdhër-arreste, përfshirë kreun e IMT-së, Mariglen Qato dhe Redi Mollën.

Gjithashtu, një urdhër arresti është lëshuar për biznesmenin, Nestor Muhametllari.

Ende nuk ka të dhëna të hollësishme.