Sara dhe Bardhi kanë biseduar në oborr këtë të mërkurë, një ditë pas spektaklit.

Ajo e cilëson një lojë të Rikes faktin që vendosi të flejë në krevatin e Bardhit, afër Sarës, pasi banorja e re Françeska zgjodhi të merrte krevatin e saj.

“E para punës ai vendi aty nuk është thjesht një krevat, ai është një krevat pranë meje, kur ne të dy edhe nëse konfliktohemi nuk kemi pse ta shohim njëri-tjetrin në cep të dhomës, ajo afërsia do të na detyrojë që në një farë mënyrë ta zgjidhim gjënë, në rast se ne zihemi qëndron afër gocës që ke më shumë përzemër në këtë shtëpi në shumë situata, nuk është çështje se ku do të flesh, kur është i mërzitur, kur është i lumtur, çështje përkushtimi, Rike vjen dhe zgjedh krevatin tënd, gjithmonë kam menduar që Rikja bën shumë lojë, në mënyrën se si flet, e dëgjova duke i thënë Meritonit që këta nuk dinë të luajnë. Më bën të mendoj që atë veprim e ka bërë për tjetër gjë”, tha Sara.