Teksa janë ndodhur në dhomën e ndenjes, Luizi dhe Deamishel, kanë biseduar në lidhje me finalen, çmimin e madh dhe qëllimin se pse e duan ta fitojnë.

Luizi është shprehur se fitoren e ka jetike, ndryshe nga banorët e tjerë.

Dea: A je krenar për udhëtimin tënd?

Luizi: Po jam, kam lujt fort o Dea, pasha zotin Unë e kam jetike, ju mund ta keni qëllim, për mu është jetike.

Dea: Pse? Të gjithë ofendime që ke bërë, ti s’ke respekt për lekët?

Luizi: E du për të tjera gjana! Unë du me fitu, e të dal prej këtu, e t’i them nanës teme, s’ke nevojë me punu më.