Bashkimi Evropian ka vendosur të godasë “kokat” e Rusisë, Presidentin Vladimir Putin, dhe ministrin e Jashtëm, Sergei Lavrov.

“BBC” raporton se BE do të ngrijë asetet evropiane të Putinit dhe Lavrov.

Megjithatë, siç raporton “BBC”, është e paqartë nëse Presidenti Putin ose ministri Lavrov kanë asete të rëndësishme në BE.