Detaje të reja nga dhunimi i një fëmije i moshës trevjeçare, i cili sipas pamjeve është rrahur nga edukatoret në çerdhen shtetërore “Gëzimi ynë” në Fushë Kosovë.

Përmes një video të publikuar nga familjari i trevjeçarit, Fatos Geci, pamjet tregojnë momentin ku nipi i tij tërhiqet zvarrë për duarsh nga njëra edukatore.

Dalin PAMJET e REJA: Edukatoret e kapin 3 vjeçarin në Kosovë

Edukatoret e arrestuara

Në pamjet e publikuara fillimisht shihet një edukatore duke ushtruar dhunë ndaj nipit të Gecit, për të dytën herë ndaj tij ushtron dhunë një mirëmbajtëse e çerdhes, pastaj sërish një edukatore e cila e tërheq në dysheme.

Geci, në shkrimin e tij të publikuar në rrjetin social ‘Facebook’, ka thënë se nipi i tij ka pësuar trauma të rënda psikikë.

Dalin PAMJET e REJA: Edukatoret e kapin 3 vjeçarin në Kosovë

Shenjat e mbetura në trupin e 3 vjeçarit nga dhuna

Në rrjetet sociale janë publikuar pamjet e plota të dhunimit të 3-vjeçarit në Kosovë dhe janë tmerruese dhe të frikshme.

Policia e Kosovës ka marrë në pyetje tri edukatore të një çerdheje shtetërore në Fushë Kosovë, të cilat dyshohen se kanë ushtruar dhunë ndaj një djali 3-vjeçar.