Fisnik Syla ka dhënë një intervistë për “Panorama Plus”, ku iu është përgjigjur aludimeve për një lidhje dashurie me moderatoren Ester Bylyku.

Ai i ka hedhur poshtë këto aludime dhe ka shtuar se po e përdorin për të marrë famë prej tij.

“Jo, nuk jam në lidhje me Ester. Unë nuk e kam karakaterin dhe as moshën , profesionin por edhe kohën që të merrem me ato që dëshirojnë të bëjnë famë përmes meje”, është shprehur Fisniku.

Leave a Reply