Moderatori Alban Dudushi tregoi se si i kanë të ndara ‘rolet’ në shtëpinë e tyre Dudushi dhe partnerja e tij, Bieta Sulo.

“Kryeministër në shtëpi: Bieta

Ministri i Ekonomisë:Bieta

Ministri i Brendshëm: Albani

Ministri i Turizmit: Në përgjithësi e ndajmë me javë

Kodin e telefonit të njëri-tjetrit e kemi. Bieta nuk merr vesh fare fare nga teknologjia dhe unë merrem me celularin e saj. Bieta është koka, unë jam qafa, përgjithësisht ndodh e kundërta, por kam qejf të jem unë ai që lëviz kokën”, shprehet Dudushi në një intervistë.