Një ndër momentet më të komentuara të Beatrix Ramosaj brenda shtëpisë së “Big Brother Vip Albania” ishte ai i frazës: “qysh thuhet bukur në shqip?”. Kjo ishte një gafë e konkurentes teksa mes emocionesh fliste për familjen e saj në “dhomën e rrëfimit”.

Ky moment u bë menjëherë viral në rrjetet sociale duke u kthyer edhe në “meme”. Pas daljes nga shtëpia e BBV padyshim që Beatrix u përball me këtë situatë por duket se këngëtarja e mori me shumë sportivitet. Madje përmes videove në Tik-Tok ajo ka vetë-ironizuar këtë moment duke e improvizuar sërish.

Por ky moment epik duket se do të mbetet gjatë në mendjen e Trixës. Teksa ka postuar një video ku shfaqet duke dëgjuar një pjesë së këngës së Ylli Limanit, bukuroshja e ka shoqëruar me mbishkrimin: “Si thuhet e ke myt në shqip?” duke e ri-sjellë në vëmendje atë moment.

Tani jemi të sigurtë që sa herë të përmendet emri i Trixës kjo frazë është ndër gjërat e para që do të na vijë në mend dhe duket se artisja nuk pengohet aspak nga kjo gjë.

Një ndër momentet më të komentuara të Beatrix Ramosaj brenda shtëpisë së “Big Brother Vip Albania” ishte ai i frazës: “qysh thuhet bukur në shqip?”. Kjo ishte një gafë e konkurentes teksa mes emocionesh fliste për familjen e saj në “dhomën e rrëfimit”.

Ky moment u bë menjëherë viral në rrjetet sociale duke u kthyer edhe në “meme”. Pas daljes nga shtëpia e BBV padyshim që Beatrix u përball me këtë situatë por duket se këngëtarja e mori me shumë sportivitet. Madje përmes videove në Tik-Tok ajo ka vetë-ironizuar këtë moment duke e improvizuar sërish.

Por ky moment epik duket se do të mbetet gjatë në mendjen e Trixës. Teksa ka postuar një video ku shfaqet duke dëgjuar një pjesë së këngës së Ylli Limanit, bukuroshja e ka shoqëruar me mbishkrimin: “Si thuhet e ke myt në shqip?” duke e ri-sjellë në vëmendje atë moment.

Tani jemi të sigurtë që sa herë të përmendet emri i Trixës kjo frazë është ndër gjërat e para që do të na vijë në mend dhe duket se artisja nuk pengohet aspak nga kjo gjë.