Edhe sonte situata ka agravuar në programin e dashurisë.

Kjo ka ndodhur si shkak i takimit mes Erionit dhe Rrushës.

Dyshja e “Përputhen”, kanë pasur një takim me emocione, prekje dhe puthje e kjo gjë i ka penguar konkurrentës tjetër, Mikelës e cila në puntatën e së dielës u deklarua se është në program vetëm për Erionin.

Ndërkohë, ky takim kaq i afërt me Rrushën ka qenë i papritur nga ana e Mikelës edhe pse Erioni nuk është deklaruar për asnjërën nga vajzat. Theksojmë se, menjëherë pasi Mikela u largua nga studio, Erioni i shkoi nga pas dhe la takimin e tij me Rrushën duke u transmetuar në ekran.

Ndërsa për Erionin i cili shkoi pas Mikelës, Rrushja nuk e komentoi fare situatën duke thënë se nuk ka diçka për të shtuar dhe se nuk dëshiron ta komentojë./g.j