Erjola Doçi ka pasur një debat të fortë një natë më parë me Graciano Taganin, i cili e akuzonte se ka pasur njohje më parë me Romeon dhe kanë flirtuar.

Pasi ka përfunduar spektakli, ajo ka shkuar në dhomën e gjumit, ku teksa fliste me Julin, Meritonin dhe Rmeon ajo ka thënë se do të lërë shtëpinë.

Për Gracianon, është shprehur e zhgënjyer duke thënë se ai e di që ajo ka përjetuar dhunë në lidhje të mëparshme dhe se nuk e duron dot presionin.

Ajo thotë se në kohën kur dhunohej nga ish-partneri, Graciano e ka pasur shtëpinë ngjitur dhe e dëgjonte kur e rrihte, e madje i thoshte nëse ka nevojë për ndihmë.

Ndiqni videon për më tepër: