Sipas astrologëve, disa shenja të zodiakut do ta shijojnë pranverën më shumë se të tjerat.

Dashi

Dashi do zgjidhë probleme dhe dilema të shumta financiare. Suksesi dhe përparimi në karrierë i pret dhe disa nga pjesëtarët e kësaj shenje mund të presin një trashëgimi apo fitimin e lotarisë.Kjo është periudha ideale për të filluar të mendoni për përmirësimin dhe investimin e parave, sepse gjithçka që prek Dashi do të kthehet në ar.

Gaforre

Gaforret do shijojnë dashurinë gjatë kësaj periudhe. Fusha e përgjithshme e komunikimeve do të theksohet dhe ato do të vihen re kudo që shfaqen. Falë sharmit të tyre, OV-të do të jenë në gjendje të arrijnë gjëra që dikur dukeshin të paarritshme. Astrologët i këshillojnë që të kënaqen me ndryshimin dhe t’i shijojnë ato.

Akrepi

Akrepat në fillim të pranverës do të ndeshen me pengesa që do t’u duken të pakapërcyeshme dhe në fakt falë këtyre pengesave do të ngurtësohen dhe do të arrijnë t’i arrijnë qëllimet e tyre. Ky është një moment ideal për të menduar për financat. Ju do të jeni të zgjuar me paratë dhe të tjerët do të jenë në gjendje t’i njohin dhe vlerësojnë ato.