Hotelet në Tiranë i presin tifozët e futbollit me “oferta speciale” për finalen e Conference League mes Romes dhe Fejenordit.

Atë mbrëmje, një natë në një hotel kushton mbi 8 mijë euro, ndërsa më vonë çmimet zbresin 228 euro.