Fjolla dhe Fisniku nuk janë më bashkë.

Këtë e ka konfirmuar vet biznismeni kosovar Fisnik Syla para pak minutash në një storie në instagram.

I pyetur vazhdimisht nga ndjekësit se si qëndron raporti tij me Fjollën ai më në fund është përgjigjur duke treguar të vërtetën e tij.

“Pas shumë pyetjeve dhe interesimit të juaj, do të ju përgjigjem: Singel dhe free si zogu dhe më i lumtur se kurrë”, ka shkruar ai.

Ndër të tjera ai tha: “Uroj që secili të merrë nga jeta atë që e meriton”!

Kujtojmë se para tri javësh në emisionin “Abc e mëngjesit” i pyetur për raportin e tij me Fjollën ai ishte përgjigjur veç “mirë.