Seksin në dush mund ta merrni me përtesë në fillim, por mendoni diçka: Avuj nga të gjitha cepat e tualetit, ujë i ngrohtë, aroma të këndshme dhe shumë, po shumë privatësi. Sidoqoftë, seksi në dush vjen me rreziqe dhe mund të dëmtoheni nëse vendosni gabimisht këmbën në një pozicion jo të saktë, prandaj kujdes! Nëse e provoni sot, bëjeni me një nga pozicionet në vijim.

1. Mbështetur në mur dhe njëra këmbë në aksion

6 pozicione interesante nëse sot do bëni seks në dush

2. Ose thjesht kthehuni pas dhe shijoni!

6 pozicione interesante nëse sot do bëni seks në dush3. “Ura” është gjithmonë opsion i sigurtë

6 pozicione interesante nëse sot do bëni seks në dush

4. Por jo më shumë se “on top”

6 pozicione interesante nëse sot do bëni seks në dush

5. Një doggy ndryshe

6 pozicione interesante nëse sot do bëni seks në dush

6. Ose mund të shihni njëri-tjetrin teksa prekni veten…

6 pozicione interesante nëse sot do bëni seks në dush