Bashkëshorti i gazetares Rudina Xhunga, Dritan Hila, ka treguar në emisionin “Arena”, se një prej problemeve që e shqetësojnë më së shumti, është edhe lirimi i të fortëve nga burgu.

Madje analisti, ka treguar se të fortët e liruar nga burgu, e kanë marrë ate në telefon.

Dritan Hila: Të mos harrojmë një shqetësim që ngriti Mit’hat Havari, këtu do të fillojë përsëri rrethi i kr mit, dhe ty edhe gazetarët e kronikës.

Po them kaq gjë, më kanë marrë mua në telefon, kur ju kam përmendur emrat, këta të liruarit nga burgu që kam përmendur më kanë marë në telefon,

“Çfarë ke që përmend emrin tim”-thotë, po ta them unë, jam gazetar, jam njeri publik, më kanë marrë në telefon.