Pellumb Gjoka ka kërkuar tek Behar Bajrajt vrasje të disa personave, mes tyre edhe Kleant Musabelliun që  kishte plagosur më parë në këmbë.

Në përgjime është zbuluar dhe plani për vrasjen e Kleantit, i cili në vitin 2017 mbante postin e specialistit të SHKB-së së burgjeve në Drejtorinë e Përgjithshme më 11 shtator 2017 kishte plagosur në këmbë Pëllumb Gjokën.

Nga përgjigjet zbulohet se Musabelliu është tentuar të vritet. Është bërë fotografikimi i objektivit dhe i kanë dhënë të gjitha informacionet për hyrje daljet e tij në rrugicat