Në shtëpinë e “Big Brother VIP” ka ardhur ditën e sotme një zarf i zi teksa përmbajtja e tij i përket Oltës dhe banorit më të ri, Xhonatanit.

Më hyrjen e tij Xhoni ka zgjedhur t’i jap informacione Oltës se si ajo duket nga jashtë.

Xhonatani ka thyër një nga rreguallat më kryesore të banorëve të rinj që bëhen pjesë në një pikë të caktuar të lojës.

“Vëllai i Madh ka marr si vendim që ti do jesh direkt në nominim”- tha Arbana.