Sindi Loci, ish-konkurrentja e “Përputhen” është akuzuar nga ndjekësit për ndërhyrje kirurgjikale dhe shkak u bënë fotot e fundit.
Sipas ndjekësve, Sindi e ka vënë më në pah gjoksin në pozat e postuara në Instagram, por ajo përgjigjet se nuk ka qenë kurrë fanatike tek veshja.
“Kjo video ka një vit e gjysëm, kurrë nuk kam qenë fanatike te pjesa e veshjes. Nuk të bën veshja njeri dhe nuk tregon asgjë për karakterin tënd”, shkruan Sindi.