Leku epo e vijon javën me forcim të mëtejshëm në kursin e këmbimit me Euron dhe Dollarin.

Ditën e sotme Dollari amerikan blihet me 97.4 lekë dhe shitet me 98.6 lekë. Euro blihet me 104.6 lekë dhe shitet 105.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 107.8 lekë, ndërsa në shitje me 109.1 lekë. Paundi britanik blihet me 120 lekë dhe shitet me 121.2 lekë.