Olta dhe Efi kanë rregulluar raportin e tyre teksa kishin një darkë sqaruese me njëra-tjetrën. Gjatë bisedës aktorja i ka treguar Efit për bashkëshortin e saj.

E përlotur, Olta ka treguar se bashkëshorti i ka dhënë dy gjëra shumë të rëndësishme.

“Ai njeri më ka dhënë dy gjëra të rëndësishme: 1, të lëshohem totalisht, moj të lëshohem totalisht në krahët e dikujt dhe 2, më ka qetësuar shumë. Ai më ka marrë nga ajri dhe shumë gradualisht, me gjithë mençurinë që ka se është djalë shumë i zgjuar dhe shumë i lexuar, më ka ulur në tokë. Më ka thënë ky është vendi jot, nuk është atje. Atje shkojmë bashkë, shko dhe vetë po deshe herë pas here po ti duhet të rrish këtu se nuk je më aq e vogël. Ai më ka bërë që unë të gjej te vetja një qetësi që unë të mos i shikoj gjërat me sy negativ”, është shprehur ajo.