Gripi i shpendëe ka goditur rëndë të gjitha pularitë në Durrës duke bërë që të ngordhin më shumë se 500 mijë shpendë. Pularitë më të goditura sipas mediave lokale të Durrësit janë “Rea’s” dhe “Ovital”, ndërsa kompanisë “Aiba” të Agron Dukës i kanë ngordhur rreth 50 000 pula.