Aktorja shqiptare, njëkohësisht edhe ish-banore e Big Brother VIP, Monika Lubonja ka deklaruar se g uximi i saj i parë në skenë ka qenë të puthte Ndriçim Xhepën.

E ftuar në emisionin “S’e luan topi”, Lubonja tha se iniciativën e parë për këtë puthje e ka marrë ajo, ndërkohë që Xhepa nuk komentoi.

“G uximi im i parë ishte në vitet ’90 të flasim një gjë që në atë kohë filmi ishte gjëja më e shtrenjtë dhe nuk bëheshin siç bëheshin për 40 vite, por merrte gati një vit, pavarësisht se u shfaq në 91-shin. Atëherë isha 18-19 vjeç, dikush mund të thotë pse mos të bëjmë, një revolucion, unë isha me profesorin tim se Çim Xhepa ishte profesor i falës artistike, sikur të putheni ju të dy ia bënë, i pashë njëherë thashë si të puthemi.

Ai ishte bashkëshorti im në rol, thanë hajt tani të thyejmë akullin, unë isha një studente, sapo kisha marrë filmin e parë, unë thash okay, Çimi nuk foli, e para që foli isha unë, ky ishte guximi im i parë. Ne nuk arritëm dot, se kur u bë filmi ishin në një dilemë, se edhe koha. Në 91-shin u xhirua u paketua dhe u montua, por nuk ishte bërë pjesa e muzikës, sapo kishte filluar ndryshimi, ata e vunë puthjen”, tha Monika.

Kjo nuk është hera e parë që Monika Lubonja flet për puthjen e bujshme, më parë ajo është shprehur se nuk ka pse të pendohet për të.

“Nuk pendohem për atë. Nuk e kishim në skenar. Unë isha e lidhur atëherë. Duke xhiruar në punë e sipër e dikush thotë: “Ej plasën rismat këtej”, sepse tek Shkolla e Bashkuar pl asën kr ismat : A i fusim një puthje? Ndriçimi u vu në siklet, më pa. Unë jam gati profesor i thashë. Ti je gati më tha mua. Dhe shoh që nja 50 njerëz që na shihnin. Nuk doli që me të parën, janë bërë nja 4 -5 dubla”- tregoi Lubonja.