E enjtja pritet që të jetë dita kur ndryshimet në Qeveri, me Belinda Ballukun si numri 2 i saj, të materializohen edhe zyrtarisht.

Bëhet me dije se Kuvendi ka përcaktuar një seancë të jashtëzakonshme për ditën e enjte ora 17:00, ndërkohë që pritet që dekretet të firmosen sot nga Presidenti i Republikës, Bajram Begaj.

Ndonëse Kuvendi e kishte mbyllur sesionin parlamentar për të sezon, ai do të mblidhet në një seancë të posaçme për miratimin e këtyre ndryshimeve. Po ashtu pritet që të miratohen dekretet edhe nga presidenti i ri, Bajram Begaj, i cili do të hedhë në dekrete dhe firmën e tij të parë.

Leave a Reply