Kreu i AKR-së dhe ish-presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka bërë një postim misterioz duke treguar se po niset për një udhëtim, por s’ka zbuluar se për ku.

“Ne emer te Zotit po nisem!Na prifte e mbara, per gjithe njerzimin”, ka shkruar Pacolli

Ne të Gazeta Jonë urojmë të jetë nisur për ndonjë punë për të mirë të Kosovës e jo për ndonjë projekt monstruoz të ngjashëm me aeroportin e Vlorës. /GJ