Një nënë, Lindsey Clancy nga Massachusetts ka varrë tre fëmijët e saj duke i mbytur me litar. Ajo para se të kryente aktin e rëndë kishte kërkuar mënyra se si të kryente vrasjen e trefishtë.

Së fundmi janë zbardhur detajet e fundit në rastin e tmerrshëm.

“Clancy përdori celularin dhe ditarin e saj për të regjistruar gjendjen e saj mendore dhe ndjenjat për fëmijët e saj, përveç marrjes së ilaçeve dhe kërkimit të mënyrave për t’i vrarë ata, që do të thotë se është e arsyeshme të konkludohet se ajo do të përdorte të gjitha format dhe mjetet në dispozicion. asaj, duke përfshirë një tabletë”, raportoi Boston Globe në dokumentet e gjykatës.

Gruaja dyshohet se përdori një litar palestër për të mbytur tre fëmijët e saj 5-vjeçaren Cora, 3-vjeçarin Dawson 3 dhe foshnjën 8 muajshe Galan.

Dokumentet e reja të gjykatës nuk specifikojnë kërkime specifike në internet.

Deklaratat u përdorën nga autoritetet për të kërkuar akses në pajisjet elektronike të Clancy, duke përfshirë celularin, tabletin dhe laptopët e saj, raportoi Boston Herald.

Clancy, avokati i së cilës thotë se vuante nga depresioni pas lindjes, u përpoq të vriste veten pas vrasjes së fëmijëve të saj nga një dritare, por ajo mbijetoi.

Në shënimet e saj u gjet një listë me medikamente dhe mendime të shkruara që flisnin për vetëvrasje. Prokurorët e çështjes pretenduan se Clancy planifikoi të vriste tre fëmijët e saj më 24 janar, ndërsa ekipi i saj mbrojtës këmbënguli se ajo vuante nga probleme të shëndetit mendor dhe ishte mbimjekuar me ilaçe psikiatrike me recetë.

Clancy, e cila punonte si infermiere, mbetet në një spital psikiatrik dhe paraqitja e saj e radhës në Gjykatën e Lartë të Plymouth është caktuar për të enjten.