Valbona Hoxha, ka qenë ditët e fundit në qendër të vëmendjes. Ajo është shfaqur për herë të parë në rrjetet sociale në një profil Instagrami i cili qendër shërbimet psikologjike që ofron Valbona, si mjeke psikoterapiste.

Fakti që është mbesa e ish diktatorit, Enver Hoxha ngjall mjaft kureshtje të shqiptarët, të cilët jetojnë vende vende, ende me gjurmët e tij.


Njësoj njerëzit komentojnë edhe nipin e Enverit, Ermal Hoxhën. Ky i fundit ka qenë shumë më i pranishëm në mediat rozë edhe për shkak të martesës me këngëtaren Rezarta Shkurta.

Ermali, djali i Ilir dhe Teuta Hoxhës, ndërsa Valbona vajza e Sokol Hoxhës dhe Liljanës. Ata janë kushurinj të parë, por asnjëri nuk e ndjek tjerin në rrjetin social Instagram i cili u bë shkak që Valbona të tërheq vëmendjen e shqiptarëve.

Në media është përfolu shpesh herë për ropertet jo të mira të prindërve të Valbonës me prindërit e Ermalit. Pra dy djemtë e Enver Hoxhës kanë patur probleme e akumuluara për vite me radhë, inatet, mëritë dhe xhelozitë personale e dëri në hakmarrje që kanë sjellë ndarjen përfundimtare të familjes Hoxha.