Ka nisur protesta e paralajmëruar kundër rritjes së çmimeve të hidrokarbureve dhe ushqimeve.

Qytetarë të shumtë janë mbledhur në ambientet e jashtme të kryeministrisë, ku kërkojnë nga maxhoranca marrjen e një pakete masash në ndihmë të qytetarëve për të përballuar rritjen e çmimeve në vend.