Një person është përplasur me makinën e tij teksa po bënte një video live në rrugën e Arbrit.

Qytetit shihet teksa ecën në këtë aks rrugor dhe bën video live me muzikë në sfond. Por në një moment, teksa mban telefonin në duar, ai humb kontrollin e makinës dhe përplaset.

Pas përplasjes, ai fillon të thotë “oj nënë bre!” dhe kërkon ndihmë me të madhe.

Për më shumë shikoni video e JOQ: