Orsiola ka provokuar Petron në takimin e tyre që u transmetua në puntatën e sotme në “Përputhen”. Teksa Petro po i thonte se bashkë do bëjnë aventura pasi do të udhëtojnë me kamion, Orsiola u ngrit në këmbë dhe i tha Petros së i pëlqen ta provokojë.

Ajo nisi t’i heqë bluzën konkurrentit dhe i tha se i duket don zhuan.

“Dua të të shoh si je zhveshur”, i tha Orsiola Petros teksa e pyeti se çfarë pëlqen te ajo.

“Fiziku, buzët”, u përgjigj Petro i vendosur në siklet.