Moderatorja Rudina Magjistari duket se lidhjen me televizioni e ka patur që e vogël, pasi ka qenë dhe pse e filmit “Ngjyrat e moshës” që kur ajo ishte gjimnaziste.

Teksa maturantët po bëjnë mbrëmjen e maturës në turizmin e Tiranës në katin e dytë takohen maturantët e shkollës pas njëzet vjetëve. Regjisori trajton problemet dhe shqetësimet e dy festive të ngjashme por me breza të ndryshëm duke u përpjekur kështu të portretizojë momente nga jeta në vitet ’90 në fund të sistemit komunist.

E mes atyre maturantëve figurantë ka qenë edhe Rudina Magjistari. Asokohe Rudina ka qenë nxënëse e gjimnazit “Qemal Stafa” e po ta shihni ndonse shumë e re ajo nuk ka ndryshuar shumë dhe duket një vajzë mjaft simpatike.

Leave a Reply