Bella Hadid është një nga modelet më të famshme dhe më të paguara në planet.

Por ajo është gjithashtu një person me origjinë palestineze, e cila ka marrë qëndrim për luftën në Lindjen e Mesme.

Dhe mbase këto mendime të saja kanë mërzitur shtëpinë e modës Dior që vendosi ta zëvendësonte me May Tager izraelite për fushatën reklamuese të Krishtlindjeve.

Edhe pse Bella Hadid ka një lidhje të gjatë me Dior, kjo nuk e pengoi shtëpinë të përdorte May Tager izraelite. Për momentin, as Bella Hadid dhe as Dior nuk i kanë komentuar thashethemet.

Megjithatë, Bella Hadid ka folur hapur për luftën e Izraelit me Palestinën dhe atë që po ndodh në Rripin e Gazës, e cila mund të ketë qenë shqetësuese.

Kush është May Tager?

May Tager izraelite ka bërë fotosesione me aktoren-modelen Anya Taylor-Joy dhe gra të tjera për aromat dhe produktet e kujdesit personal Dior, por është e paqartë nëse bashkëpunimi i tyre do të jetë afatgjatë.