Veshkat janë jashtëzakonisht të rëndësishme për shëndetin tonë, pasi roli i tyre është të pastrojë trupin tonë nga kripërat, toksinat dhe mbeturinat e tepërta.

Veshkat janë jashtëzakonisht të rëndësishme për shëndetin tonë, pasi roli i tyre është të pastrojë trupin tonë nga kripërat, toksinat dhe mbeturinat e tepërta.

Duhet të pini një gotë, një herë në ditë, nga kjo pije. Pas ditës së dytë, urina juaj do të ndryshojë ngjyrën, gjë që tregon se sistemi juaj ka filluar largimin e toksinave të akumuluara në veshka.

Megjithatë, nëse ju dyshoni se ju keni gurët në veshka, më mirë vizitohuni tek mjekun tuaj.

Për të përmirësuar funksionin e veshkave, sigurohuni të pini lëngje mjaftueshëm gjatë ditës. Përsëriteni këtë procedurë dy herë në muaj, për të pastruar trupin rregullisht. Kjo pije lehtëson gjithashtu dhimbjet menstruale.

Ky është një ilaç krejtësisht natyral, kështu që përdorimi i tij është absolutisht i sigurt, por gjithsesi e mira është që të konsultoheni me mjekun tuaj para se ta përdorni atë. Ajo nuk duhet të konsumohet nga gratë shtatzëna.

Përveç majdanoz, pastrues të tjerë natyrorë për veshkat janë edhe limoni, bostani dhe molla. Gjithashtu vaji i ullirit besohet se është shumë efektiv në eliminimin e gurëve në veshka.