Thyhet dera e KZAZ në Kavajë. Ngjarja ka ndodhur në Shkollën “26 Marsi” në Lagjen Nr 3.

Persona të pa identifikuar janë futur brenda godinës dhe pasi janë pikasur nga kalimtarët, janë larguar.

Nuk dihet se kush ka qenë qëllimi, por policia ndodhet ne vendngjarje