Olta Gixhari është një ndër banoret e “Big Brother VIP”. Siç tashmë dihet, moderatorja është kthyer nga Spanja ku jetonte prej kohësh me partnerin dhe me vogëlushin e tyre Amar.

Së fundmi gjatë një bisede me banorët, Olta ka shprehur dëshirën për të pasur një vajzë. Ajo ka kërkuar nga Big Brother t’i sjellin burrin në shtëpi.

“Po vdes për një vajzë, po vdes…uaaa! Këtë kam ngatërruar gjithmonë. Le të ma mundësojë Big Brother një takim të fshehtë me burrin tim si në burgje”, është shprehur aktorja.