Në vitin 2017, Administratori i përkushtuar i kompanisë “MSSC (Military System Supply Company)” sh.p.k, Emiljano Dusha, pranë qendrës së Tiranës, hapi poligonin civil të qitjes, “Action Target”, tashmë lider në këtë fushë përsa i përket teknologjisë më modern të përdorur, profesionalizmit e armëve më të fundit dhe të larmishme si dhe vendodhjes së tij.

Ky polygon ndodhet në Tiranë, në Rrugën: “Dervish Hima”, Kulla 1, pranë Stadiumit te ri ‘Air Albania’ dhe Arena Center, tashmë një zonë argëtimi e atraksioni për të rinjtë, vizitorët e huaj dhe jo vetëm. Stafi profesional, çmimet konkuruese dhe siguria maksimale janë komponentët kryesore që e bëjnë poligonin tone një risi.

Çdo ditë, nga e hëna në të dielë, poligoni “Action Target” është kryefjala e argëtimit për të rejat, të rinjtë dhe të huajt të cilët provojnë aktivitetin e qitjes me armët më modern si: Pistoletat Glock, CZ, Steyr, Heckler & Co, Scorpion Evo3 etj.

Poligoni civil i qitjes ju mirëpret në ambjentet e tij i cili funksionon me dy poste, ka një sale modern të komandimit dhe një staf professional dhe të trajnuar që ka prioritet argëtimin dhe sigurinë e klientit.

Shoqëria “MSSC (Military System Supply Company)” sh.p.k, është themeluar në vitin 2009 nga Emiljano Dusha.

Selia e kompanisë është nëTiranë, në Rrugën: “Dervish Hima”.

Aktiviteti i kompanisë tone është i përqëndruar në tregëtimin e veshjeve, aksesorëve dhe pajisjeve special të Ushtrisë dhe Policisë së Shtetit.

E udhëhequr nga idetë novativ edhe vullneti i administratorit Emiljano Dusha, kompania jonë mbetet lider prej shumë vitesh në fushën e sigurisë dhe furnizimin e njësive elitare në Strukturat e Policisë së shtetit me veshje e pajisje modern pro dhuar nga market me prestigjoze botërore.

Administrimi dinjitoz, menaxhimi dhe gatishmëria e stafi tpër të ofruar shërbimin profesional, kanë bërë që sot kompania jonë të jetë ndër kompanitë më të suksesshme në Shqipëri.