Pak minuta më parë tre autoambulanca dhe mjete të policisë kanë shkuar brenda ambienteve të kompanisë koreane YURA pasi dyshohet se brenda ambienteve të saj ka pasur një rrjedhje të lëndëve kimike.

Dyshohet se punëtorët të cilët punonin në turn janë asfiksuar si pasojë.

Raportohet se kjo kompani operon në sektorin e pajisjeve elektrike për automjetet, aktivitet që e ushtron prej 5 vitesh.