Naim Murseli, autori që planifikoi vrasjen e bashkëshortes së tij Liridonës, është aluduar edhe për orientimin e tij seksual.

Mbrëmjen e djeshme qarkulloi një deklaratë se Murseli kishte pasur lidhje me një burrë dhe kjo mund të lidhej më pistën e hetimit të ekzekutimit të Liridona Ademaj. Ndërkohë që i ati i Naim Murselit ka folur për mediat lidhur me këto pretendime, ku tha se e gjitha është e tmerrshme.

“Kam dëgjuar se ka pasur spekulime kinse ka pasur lidhje dashurie me burrë, kjo që po shkruajnë është e tmerrshme”, u shpreh Naim Murseli.