Drejtoresha e komunikimit për Komisionin e Rithemelimit të Partisë Demokratike, Floriana Garo, është bërë edhe pjesë e grupit të ëhatsApp të Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Ajo është shtuar në këtë grup nga administratorja e grupit dhe në këtë mënyrë ajo do të jetë në dijeni të çdo njoftimi që shpërndan Lëvizja Socialiste për Integrim.

Pak ditë më parë, një numër i madh figurash të PD-së u panë të largohen nga grupi zyrtar, ata që ishin pjesë e stafit por edhe deputetë. Ndërtimin e këtij grupi e ka marrë Floriana Garo.