Gjatë dëshmisë së Edi Ramës në komisionin hetimor për inceneratorët nuk kishte vetëm akuza, por edhe batuta dhe humor mes palëve.

Batutat:

Rama: Zonja Tabaku, më fal më lajmërojnë se kam një shenjë në ballë.

Tabaku: Keni një yll, pa dashje e keni vizatuar.

Rama: Po.

Tabaku: Keni nevojë për pak pushim, dy minuta?

Rama: Jo, nëse ju nuk iu shqetëson unë e mbaj yllin.

Tabaku: Jo Jo, zoti Shalsi.

Shalsi: Mesa duket do të zgjasë, të ketë një pushim të shkurtër njëherë në 3-4 orë, do të ishte e vlefshme dhe salla ka nevojë për ajrosje.

Tabaku: Faleminderit. Iku ylli në ballë? Vazhdojmë.