Incident në qendrën e votimit 1302/ 1 në qytetin e Fushë-Krujës.

Persona ende të paidentifikuar kanë hyrë në këtë qendër votimi dhe kanë nxjerrë më dhune duke e dhunuar komisionerin e opozitës, Ilir Hyka.

Mësohet se në këtë qendër është pezulluar votimi.