Eno Popi është treguar gjithmonë i rezervuar për jetën private, por së fundmi ai ka bërë një përjashtim dhe ka publikuar një video shumë të bukur me të bijën Liv.
Eno shfaqet duke u kujdesur për flokët e së voglës dhe tregon se i kishte munguar shumë ky moment.

Kujtojmë që vajza e moderatorit së bashku me të ëmën, Atenën, jetojnë në Kanada. Gjatë një interviste, ai tregoi edhe arsyen duke u shprehur: Në periudhën që bëri këtë hap, vajza ishte shumë e vogël dhe mendoj që ishte e drejtë që të vazhdonte me Atenën. Unë po vazhdoja projektet e mija, më duhej të bëja vajtje-ardhje. Kam qëndruar me time bijë në periudhën mes shkurtit të këtij viti.