Seher mendon se Jaman ka tentuar ta vrasë. Ajo telefonon Zuhalin e frikësuar dhe i tregon që arriti të kujtojë momentin kur Jaman ka tentuar ta vrasë. Zuhal i thotë Seherit të arratiset nga shtëpia dhe kjo e fundit e dëgjon. Seher tenton të dalë nga shtëpia fshehtas, por rrëzohet. Jaman kujdeset për të dhe nuk e lë vetëm. Dujgu mëson se edhe Ali e di të vërtetën dhe kjo gjë e lëndon edhe më shumë.