Nëse jeni bërë gati që të hani dreke apo darke në restorantet ku ka muzike, duhet të jeni të përgatitur pasi mund t’ju vijë çmimi në fund në faturë.

Kështu ka ndodhur në Durrës. Një qytetar ka ndarë faturën e tij në rrjetet sociale dhe ka nënvizuar se në listë është dhe çmimi për muzikën live.