Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Ana Gjini është shumë aktive në rrjete sociale, ku së fundmi ka  bërë një bisedë virtuale me ndjekësit.

Një prej tyre e ka pyetur se përse e përdor aq shumë faceapp-in dhe Ana nuk ia ka kursyer një përgjigje. “Shumë faceapp përdor, pse keni kaq kompekse?”, i ka shkruar ndjekësi.

Një prej tyre e ka pyetur se përse e përdor aq shumë faceapp-in dhe Ana nuk ia ka kursyer një përgjigje. “Shumë faceapp përdor, pse keni kaq kompekse?”, i ka shkruar ndjekësi.