Gazeta Jonë vijon sondazhet e saj me lexuesit pas konfirmimit të emrit të disa kandidaturave për zgjedhjet lokale të majit në vendin tonë.

SONDAZHI i radhës lidhet me garën për Mirditën ku përballë janë Albert Mëlyshi nga PD dhe Ndrec Dedaj i PS.

VOTO PER MIRDITEN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PER KUKESIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTONI PER HASIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

JEPNI MENDIMIN TUAJ PËR TROPOJËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTONI PËR FUSHË ARRËZIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTONI PËR PUKËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

JEPNI MENDIMIN TUAJ PËR VAUN E DEJËS

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR SHKODRËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR TIRANËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR ELBASANIN

Sorry, there are no polls available at the moment.