Pastruesja Rozeta Dobi bashkë me djalin Havierin janë dërguar në gjyq së bashku me ish-sekretaren e Arben Ahmetajt për shumën mbi 500 mijë Euro që u gjetën në shtëpi dhe tubin e aspirimit, ku i kishte fshehur.

Mbi Klosin është hapur edhe një tjetër hetim në vete për pasurinë. Të tre ndodhen të arrestuar, nëna dhe djali për vjedhje dhe ish-zyrtarja e lartë e Kryeministrisë për mosdeklarim dhe fshehje.